SASVIM PRIRODNO

Dokumentarno putopisni serijal

Kroz tradiciju i kulturu naroda najbolje se vidi neraskidiva veza između čoveka i sredine u kojoj živi.
Naše priče su dokumentovane da vas podsećaju na tu vezu i da vam ne dozvole da se od prirode otuđite.

O EMISIJI

Sasvim Prirodno je dokumentarno putopisni serijal o prirodi, životinjama i ljudima koji žive sa prirodom.

Naš tim putuje Srbijom, Crnom Gorom, Balkanom i svetom. Bili smo na Islandu, Grenlandu, Svalbardu, u Sibiru, Laponiji, Norveškoj, Tadžikistanu, Kirgistanu, Kolskom poluostrvu, itd. Cilj nam je da kameru odnesemo na mesta na kojima je retko ili nikada pre bila, da damo glas onima koji se retko čuju, da zabeležimo predele koji se retko viđaju, ali pre svega da ispričamo priče o načinima života koji su u skladu sa prirodom.

Kroz tradiciju i kulturu naroda najbolje se vidi neraskidiva veza između čoveka i sredine u kojoj živi. Naše priče su dokumentovane da vas podsećaju na tu vezu i da vam ne dozvole da se od prirode otuđite.

Prva TV emisja Sasvim Prirodno nastala je 2003. godine i od tada do danas stvorili smo od vise od 300 epizoda. Svake godine nastane vise od 20 novih koje se, uz isto toliko repriznih na godišnjem nivou, emituju svake nedelje na prvom programu Radio Televizije Srbije od 18:25h i na zvaničnom YouTube kanalu.

Serijal se od samog početka izrađuje u produkciji

Monte Video

Monte – Video produkcija je osnovana 2003. godine. Njen najuspešniji proizvod svakako je emisija Sasvim Prirodno. Dolaskom mlađih kadrova i proširenjem tima, produkcija dobija mogućnost da radi i na kratkim video formatima za potrebe ne samo marketinga emisije “Sasvim prirodno”, već i za druge brendove i njihov pre svega onlajn kontent. U izradi kratkih video formata, držimo se svog prepoznatljivog dokumentarnog stila koji je spontan i prirodan, pa zato i najbliži krajnjem korisniku.

POGLEDAJTE POSLEDNJE EPIZODE

PRATITE NAS